læs de seneste nyheder om aab

Helt særlig udekamp venter AaB Women

21. august 2024

Helt særlig udekamp venter AaB Women

21. august 2024

Af: Mathias Bryde Nielsen

Lørdag går det løs, når AaB Women tager til Vildbjerg for at møde det nyopstartede FC Midtjylland Kvindefodbold, som vi i denne artikel vil tage et blik på samt hvad der venter forinden kampen.

Anden udekamp i streg.

Sidste weekend var AaB Women forbi Næstved HG, hvor kampen endte 1-1 trods et hårdt kæmpende AaB der gjorde alt for at tage sejren. Spillerne fik hentet sæsonens første point hjem, og drager nu til Vildbjerg for at spille mod FC Midtjylland Women, og forhåbentlig hente sæsonens første sejr.

Hvem er FC Midtjylland Kvindefodbold?

Den 8. maj annoncerede FC Midtjylland, at de var blevet godkendt til en samarbejdsaftale med Vildbjerg SF, hvilket betød, at de fra den 1. juli overtog Vildbjergs kvindehold. Vildbjerg SF havde inden sommerferien haft en fænomenal sæson, hvor de i grundspillet i 2. divisionen havde vundet 11 ud af 12 kampe. I kvalifikationsspillet til 1. divisionen blev det til 8 sejre og 24 point, som var med til at sikre dem en overbevisende førsteplads i kvalifikationspillet.

FC Midtjylland Kvindefodbold har startet sæsonen ud med 2 sejre og 1 nederlag. 10. august spillede FC Midtjylland Kvindefodbold deres første officielle kamp mod ASA, hvilket blev til en overbevisende sejr på 3-0. Dernæst spillede de deres første pokalkamp fire dage senere hvilket blev til en endnu mere overbevisende sejr på 14-0 mod Skive IK. I tredje kamp mod Varde IF måtte de se sig slået for første gang med stillingen 2-1.

Efter de første to kampe i ligaen befinder FC Midtjylland Kvindefodbold sig på en tredjeplads med 3 point og en målscore på 2.

Stor åbningsfest til første hjemmekamp.

På lørdag når FC Midtjylland Kvindefodbold spiller deres første hjemmekamp, bliver det med stor åbningsceremoni og fanzone forinden.

Den første hjemmekamp for kvinderne fejres sammen med klubbens 25 års jubilæum hvor Hernings borgmester vil holde tale. Kampen spilles på Vildbjergs SF sædvanlige hjemmebane “Vildbjerg Sports- og Kulturcenter”, hvor der vil være fri entré.

Fanzonen åbnes kl. 12.30, og er også åben for AaB-fans, der skulle havde lyst til at kigge forbi inden kampstart 13.30.

Næste hjemmekamp.

Vores næste kamp spilles den 31. august mod FC Thy-Thisted Q. Billetterne vil blive sat i salg umiddelbart efter kampen mod FC Midtjylland Women.