læs de seneste nyheder om aab

AaB Women indgår et treårigt samarbejde med Macron

24. juli 2024

AaB Women indgår et treårigt samarbejde med Macron

24. juli 2024

Af: Tobias Ashton

Når den kommende sæson bliver skudt i gang bliver det i de nye AaB spillertrøjer fra Macron. Den italienske trøjeproducent har valgt at indgå et treårigt trøjesponsorat med klubben.

Dermed kan både AaB Women og 3F Superligaholdet fra denne sæson bære samme spillertrøjer og træningstøj, og i denne sæson er det spillertrøjer, som er med til at markere AaB’s 140-års jubilæum til maj næste år.

Om det nye samarbejde udtaler Macron:

– Vi har de seneste tre år haft et rigtig givtigt samarbejde med AaB og i fællesskab skabt nogle unikke og lækre spillertrøjer, og da vi fik muligheden for også at indgå partnerskab med AaB Women, var vi ikke i tvivl, for vi vil gerne være med til at bakke op om hele klubben. Derudover giver det os også interessante muligheder, at vi nu står for beklædningen af både AaB Women og 3F Superligaholdet, siger Oliver Weber, Senior Sport Marketing Manager ved Macron.

– Utroligt vigtigt for os

Formand for AaB Women, Claus Fallingborg, udtrykker også stor glæde omkring det nye trøjesamarbejde.

– At AaB’s udvidede samarbejde med Macron også omfatter AaB Women er utrolig vigtigt for os, for det er med til at styrke opbakningen til AaB Women fra AaB A/S og sikre, at vi har det rette udstyr til at kunne nå vores mål. Samtidig giver det os gode forudsætninger for at kunne skabe endnu større sammenhængskraft mellem klubbens kvindehold og herrehold, siger Claus Fallingborg.

Også AaB’s administrerende direktør Michael Tuxen Boll glæder sig over det udvidede samarbejde.

– Vi glæder os nu over, at vores gode samarbejde med Macron også for de næste tre år omfatter AaB Women, fordi det er med til at kunne styrke fællesskabet og sammenholdet i klubben, at klubbens mænd og kvinder kan bære samme spillerdragter. 

Med den nye trøjesponsor på plads ser klubben frem til en spændende sæson, hvor både herre- og kvindeholdet vil stå stærkt og repræsentere Aalborg med stolthed. 

Trøjen kan købes her

Se trøjen i aktion for første gang

Første gang trøjen vil blive taget i brug er den 11. august, hvor Varde IF kommer på besøg på Aalborg Portland Park. Du kan allerede købe billet til kampen via linket nedenfor.